Bootverhuur Steve

Logo Donker

Een boot huren

Als je op zoek bent naar een leuke manier om de dag door te brengen op het water in de omgeving Leiden & Leiderdorp, dan is Bootverhuur Steve de perfecte oplossing!

Bij Bootverhuur Steve kun je gemakkelijk en snel een boot huren voor een dagje plezier op het water. Of je nu wilt vissen, zwemmen, zonnebaden of gewoon genieten van de prachtige omgeving, er is voor ieder wat wils. En het beste van alles is dat de tarieven betaalbaar zijn en er geen vaarbewijs vereist is. Kom dus snel langs bij Bootverhuur Steve en ervaar zelf hoe leuk het kan zijn om op het water te zijn!

HUUR INFORMATIE

Jena de sloep: vanaf 2 uur €35 per uur – €250 per dag (8 uur)

Boot Mia: vanaf 2 uur €30 per uur – €200 per dag (8 uur)

WEEKEND: Alleen huren vanaf 4 uur

1 week huren = 1 extra volle tank gratis

BORG = €150

GRATIS PARKEREN

Je kunt natuurlijk ook bellen naar 06 21348064
of mailen naar
info@bootverhuursteve.nl voor een boeking.

Assortiment boten

Jena de sloep

Cremo S21

€35 per uur – €250 per dag (8 uur)

Klik op afbeeldingingen voor ware grootte.

Meer informatie over deze boot: Klik hier

Boot Mia (Recreatief)

Cremo 560 sc

€30 per uur – €200 per dag (8 uur)

Klik op afbeeldingingen voor ware grootte.

Vissersboot Mia

Cremo 560 sc

€30 per uur – €200 per dag (8 uur)

Klik op afbeeldingingen voor ware grootte.

Voorkomende vragen.

Bootverhuur Steve verhuurt recreatieboten en vissersboten.

Ja, je kunt een boot reserveren door te bellen, mailen of door een online reservering aan te vragen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de boten kan variëren, dus het is het beste om ruim van tevoren te reserveren.

De huurperiode varieert van een paar uur tot een hele dag. Neem contact op met Bootverhuur Steve voor meer informatie over de huurperiode.

Ja, voor de meeste boten is geen vaarbewijs nodig. Bootverhuur Steve geeft je een korte instructie voordat je vertrekt, zodat je de boot veilig kunt besturen.

Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de boten van Bootverhuur Steve, zolang ze goed zijn opgevoed en aan de lijn blijven.

Nee, maar het is fijn als je de boot schoonmaakt voordat je hem terugbrengt. Als er veel schoongemaakt moet worden, dan kan Bootverhuur Steve je vragen voor en kleine schoonmaak toeslag.

Ja, het is fijn als je de boot schoonmaakt voordat je hem terugbrengt. Als je dat niet wilt of kunt doen, rekent Bootverhuur Steve een kleine schoonmaaktoeslag.

Ja, de minimale leeftijd om een boot te huren is 18 jaar. Als je jonger bent dan 18 jaar, moet je worden vergezeld door een volwassene.