Bootverhuur Steve

Logo Donker

Contactgegevens

Foto van Steve

Voorkomende vragen.

Bootverhuur Steve verhuurt recreatieboten en vissersboten.

Ja, je kunt een boot reserveren door te bellen, mailen of door een online reservering aan te vragen. Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid van de boten kan variëren, dus het is het beste om ruim van tevoren te reserveren.

De huurperiode varieert van een paar uur tot een hele dag. Neem contact op met Bootverhuur Steve voor meer informatie over de huurperiode.

Ja, voor de meeste boten is geen vaarbewijs nodig. Bootverhuur Steve geeft je een korte instructie voordat je vertrekt, zodat je de boot veilig kunt besturen.

Ja, honden zijn toegestaan aan boord van de boten van Bootverhuur Steve, zolang ze goed zijn opgevoed en aan de lijn blijven.

Nee, maar het is fijn als je de boot schoonmaakt voordat je hem terugbrengt. Als er veel schoongemaakt moet worden, dan kan Bootverhuur Steve je vragen voor en kleine schoonmaak toeslag.

Ja, het is fijn als je de boot schoonmaakt voordat je hem terugbrengt. Als je dat niet wilt of kunt doen, rekent Bootverhuur Steve een kleine schoonmaaktoeslag.

Ja, de minimale leeftijd om een boot te huren is 18 jaar. Als je jonger bent dan 18 jaar, moet je worden vergezeld door een volwassene.